Eenvoudig licentiemodel:

Ontvang een onbeperkte aantal gebruikersseats, geen beperkingen in oplage of afdrukken, en volledige schadeloosstelling.*

Ongeëvenaard in diepte en verscheidenheid:

Toegang tot alle creatieve RF-beelden en -video's, plus de meeste redactionele beelden.

Gemak en waarde:

Packs verlopen nooit. Bespaar nu en download uw content op elk gewenst moment.

Koop UltraPacks

Voordelen UltraPacks

Enorme selectie en beste prijs
  • Meer dan 50 miljoen beelden en video's, inclusief alle premium creatieve royalty free beelden, video's en redactionele beelden
  • Met UltraPacks bespaart u automatisch, dus u hoeft geen actiecode of coupon te gebruiken om korting te krijgen.
  • Download beelden en video's wanneer u deze nodig heeft; Packs verlopen niet (zolang u eenmaal per jaar op uw account inlogt)
Flexibele en uitgebreide gebruiksrechten
  • Beschikbaar voor divers gebruik, inclusief afdrukken, digitaal, etheruitzendingen en sociale media. Royalty free beelden en video's worden geleverd met uitgebreide, permanente gebruiksrechten. Redactionele beelden worden geleverd met 15 jaar redactionele gebruiksrechten exclusief het gebruik op gedrukte covers.
  • Geen beperkingen in oplage of druk
  • Geen monetaire beperking op vrijwaring

FAQ's voor UltraPacks

Waarom is een UltraPack beter dan afzonderlijke beelden of video's kopen?

Omdat u UltraPacks (ook packs genoemd) in hoeveelheden van 5, 10, 15 en 25 downloads koopt, ontvangt u een volumekorting op de prijs voor royalty free creatieve beelden, video's en redactionele beelden voor redactioneel gebruik. Hoe groter het pack, hoe meer u bespaart. En u hoeft van tevoren geen enkele beelden of video's te selecteren om een pack te kopen. Download direct als u weet welke beelden of video's u wilt, of gebruik downloads wanneer u deze voor toekomstige projecten nodig hebt omdat packs nooit verlopen (zolang u eenmaal per jaar op uw account inlogt).

Verlopen UltraPacks?

Nee. UltraPacks verlopen nooit, als u ten minste eenmaal per jaar gebruik maakt van of inlogt op uw Getty Images-account. Als u bijvoorbeeld een UltraPack van 5 downloads koopt en één download voor een project gebruikt, blijven de overgebleven vier downloads voor toekomstige projecten beschikbaar. Log gewoon eenmaal per jaar op uw account in om het gebruik van de downloads in een gedeeltelijk verbruikt pack nog een jaar te verlengen.

Ik heb een download in een pack gebruikt om een beeld voor een project te licentiëren. Kan ik datzelfde beeld nogmaals downloaden?

Ja. U kunt hetzelfde beeld meerdere keren downloaden, zolang Getty Images het beeld weergeeft en de download wordt niet afgeschreven van de overgebleven beschikbare downloads in uw pack.

Ik heb een pack gekocht voor low-res downloads. Ik wil nu een beschikbare download uit dit pack gebruiken om een high-res beeld of video te licentiëren. Kan ik dit doen?

Nee. Als u een pack koopt met low-res downloads, kunt u alleen low-res beelden of video's downloaden. Om high-res beelden of video's te downloaden, moet u een high-res pack kopen of de beelden of video's licentiëren als losstaande aankoop.

Welk soort inhoud kan ik met een pack downloaden en hoe kan ik dit gebruiken?

In het algemeen zijn de volgende soorten inhoud voor packs beschikbaar voor licenties en downloaden:

  • Alle royalty free creatieve beelden en video's voor redactioneel en commercieel gebruik
  • Redactionele beelden voor redactioneel gebruik (alleen voor niet-commercieel gebruik)

  • Opmerking: Packs bevatten geen creative rights managed (RM) beelden.

Ik wil een redactioneel beeld licentiëren en aanpassen met minder uitgebreide gebruiksrechten of rechten die buiten de uitgebreide gebruiksrechten van een pack vallen. Kan ik dat doen?

Ja. Als de gebruiksrechten in een pack niet aan uw eisen voldoen, kunt u een beeld altijd als losstaande aankoop licentiëren. Vanaf de pagina met beelddetails loopt u door een aantal online stappen om de prijs van een RM-beeld te bepalen, afhankelijk van uw gebruik van het beeld of u kunt contact opnemen met een verkoopvertegenwoordiger om de rechten voor een specifiek beeld aan te passen.

Wat zijn de licentievoorwaarden voor packs van royalty free creatieve beelden en video's, of redactionele beelden voor redactioneel gebruik?

Royalty free creatieve beeld- en videopacks met downloads zijn onderhevig aan de licentieovereenkomst voor royalty free-beelden en -video's van Getty Images. Rechten omvatten permanent wereldwijd commercieel en redactioneel gebruik.

Redactionele beeldpakketten met downloads zijn onderhevig aan de licentieovereenkomst voor redactionele, rights managed- en rights-ready-beelden en -video's van Getty Images. Rechten omvatten 15 jaar lang redactioneel gebruik wereldwijd. Deze beelden zijn uitsluitend gelicentieerd voor redactioneel gebruik. Kortom het is niet toegestaan om de beelden voor commerciële doeleinden (waaronder promotionele activiteiten) of voor covers van boeken en tijdschriften in te zetten.  Overige beperkingen op beeldmateriaal, waaronder regiobeperkingen en gebruiksbeperkingen, blijven van toepassing.

Voor een overzicht van toegestaan gebruik voor zowel commercieel als redactioneel gebruik, gaat u naar het Overzicht Licentievoorwaarden.

*zoals uiteengezet in de licentieovereenkomst van Getty Images.