premiumaccess-logo.jpg

Resource Center

Profiteer van alles dat uw abonnement te bieden heeft

Meteen aan de slag
2019_PARC_NL_Steps_1.png
Aanmelden
Voer uw gebruikersnaam of emailadres en wachtwoord in om in te loggen.
2019_PARC_NL_Steps_2.png
Begin met zoeken
Vind het perfecte beeld met behulp van zoektermen—onze geavanceerde zoekmachine neemt ook de synoniemen mee.
2019_PARC_NL_Steps_3.gif
Bekijk alleen de content die beschikbaar is binnen uw abonnement
Vink Premium Access aan zodat u de content ziet die voor u beschikbaar is Deselecteer het weer om content te zien buiten uw overeenkomst.
2019_PARC_NL_Steps_4.png
Download uw beeld
Klik op het Premium Access download icoontje op de resultatenpagina.
Ontdek Premium Access

Zoek  |  Beheer uw content met Boards  |  Downloaden  |  Admin Access

2019_PARC_NL_ModuleImages_Content.gif
Ontdek onze content
Op de homepage kunt u klikken op Creatief, Redactioneel, Video’s en Muziek om de content te zien die we aanbieden.
2019_PARC_NL_ModuleImages_ContentFilter.png
Selecteer het type content
Zoek op foto, video, redactioneel of creatief door gebruik te maken van het uitvouwmenu in de zoekbalk. Op de resultatenpagina kunt u de resultaten meteen wijzigen door van type content te switchen.
2019_PARC_NL_ModuleImages_Filter.gif
Verfijn de resultaten met filters
Ontdek de mogelijkheden waarmee u de resultaten kunt verfijnen op het aantal mensen op de foto, oriëntatie van het beeld, kleur en meer.

Beheer uw content met Boards

Voeg beelden toe aan Boards, rangschik ze en deel deze met freelancers, collega’s en andere belanghebbenden. Bekijk hier één van onze favoriete Boards.
2019_PARC_NL_ModuleImages_CreateBoard.gif
Maak een Board
Klik op het Board icoontje in de rechterbovenhoek en klik op “Maak een Board”. Voer een naam en beschrijving toe en u kunt meteen beginnen met het plaatsen van beelden in deze Board.
2019_PARC_NL_ModuleImages_SavetoBoard.png
Bewaar in Boards
Beweeg de muis boven een beeld en klik op het plus icoontje om het beeld toe te voegen aan een Board. Klik op het uitvouwmenu om te selecteren in welk Board u het beeld wilt bewaren.
2019_PARC_NL_ModuleImages_AccessBoard.png
Toegang tot Boards
Klik op iedere pagina in de rechterbovenhoek op Boards, u krijgt dan een lijst van uw meest recente Boards te zien en een link naar al uw Boards.
2019_PARC_NL_ModuleImages_Note.png
Voeg een notitie toe
Klik op het notitie icoontje om notities toe te voegen aan een beeld, of klik op dit icoontje linksboven een Board om een opmerking te plaatsen voor alle beelden op een Board.
2019_PARC_NL_ModuleImages_Share.gif
Een Board delen
Klik op de Deelknop om een Board te  delen. U kunt mensen uitnodigen zodat ze toegang hebben tot het Board en deze kunnen bewerken of klikken op Deel dit Board, dan krijgt u een read‑only link voor dit Board—perfect voor externe marketingagenten en partners.
2019_PARC_NL_ModuleImages_DownloadBoard.png
Download vanuit Boards
Download content van uw Boards door te klikken op het download icoontje. Als u meer dan één bestand downloadt, selecteer dan de gewenste beelden en download alles in één keer door te klikken op Download Meerdere Bestanden

Download makkelijk en efficient
 
U heeft de perfecte content gevonden, tijd om de bestanden te downloaden.
2019_PARC_NL_ModuleImages_SearchDownload.gif
Download vanaf de zoekpagina
Klik op het downloadicoontje op het gewenste beeld, of klik op het beeld om op de informatiepagina te komen waar u een grotere afbeelding ziet, naast beelden uit dezelfde serie en soortgelijke content.
2019_PARC_NL_ModuleImages_BulkDownload.gif
Download meerdere bestanden tegelijk
Download meerdere bestanden tegelijk door op de zoekresultatenpagina of in een Board op het vakje in de rechteronderhoek van het beeld te klikken en  selecteer Download geselecteerde bestanden uit het uitvouwmenu.
2019_PARC_NL_ModuleImages_RemainingDownloads.png
Bekijk uw
resterende downloads
Ga naar uw accountsoverzicht om te bekijken hoeveel downloads u nog over heeft. U vindt deze informatie ook op de zoekresultatenpagina.
2019_PARC_NL_ModuleImages_PrevDownload.png
Ontvang notificaties over bestanden die u eerder heeft gedownload
U krijgt een melding als u een bestand dat u eerder heeft gedownload bekijkt op de informatiepagina, zoekresultatenpagina of als u een bestand selecteert op een board.

2019_PARC_NL_ModuleImages_DownloadHistory.png
Bekijk uw downloadgeschiedenis
Bekijk uw gehele downloadgeschiedenis op uw accountsoverzicht.
2019_PARC_NL_ModuleImages_DownloadFilter.png
Filter en exporteer uw downloadgeschiedenis
Sorteer en zoek in uw downloadgeschiedenis op datum, bestandsnummer en mediatype—en exporteert uw selectie als CSV.

Admin access
2019_PARC_NL_ModuleImages_Account.png
Beheer uw& gebruikersinstellingen
Klik op uw accountsoverzicht in de rechterbovenhoek van gettyimages.nlen vindt daar uw instellingen.
2019_PARC_NL_ModuleImages_AutoRenew.gif
Beheer de optie om automatisch te vernieuwen
U houdt altijd toegang tot uw favoriete Premium Access content, door de optie om automatisch te‑vernieuwen aan te vinken in uw accountsoverzicht.
2019_PARC_NL_ModuleImages_CreateMember.gif
Beheer uw gebruikers
Als u de account beheert, zorg er dan voor dat u zelf kunt bepalen welke gebruikers u toevoegt of verwijdert met de self serve optie.
2019_PARC_NL_ModuleImages_FilterMems.png
Filter & beperk leden en gebruikers
Beheer welke leden actief zijn en bepaal wie toegang heeft tot de ledenpagina van de bedrijfsaccount. Daar kunt u zien welke gebruikers facturen kunnen inzien, u vindt daar gebruikers op naam, gebruikersnaam, e‑mailadres, en u kunt leden filteren op overeenkomst. Ook deze lijst kunt u exporteren als CSV.
2019_PARC_NL_ModuleImages_ViewOnly.png
View Only Access
Geef interne gebruikers de mogelijkheid content te bekijken binnen uw overeenkomst en deze bestanden toe te voegen aan Boards met hun eigen login, zonder dat ze de mogelijkheid hebben tot downloaden.
2019_PARC_NL_ModuleImages_Share.png
Guest Preview Access
Stuur mensen een link waarmee gebruikers buiten het bedrijf, zoals partners of freelancers, Boards kunnen bekijken of aanmaken, zonder downloadprivileges.
2019_PARC_NL_ModuleImages_DownloadAccess.png
Download Access
Geef gebruikers de mogelijkheid beelden te zoeken en downloaden binnen uw overeenkomst. Als beheerder kunt u meerder gebruikers tegelijkertijd deze bevoegdheid geven.


Veelgestelde vragen

Bekijk de onderwerpen waar onze gebruikers vragen over hebben.
Hoe kan ik gebruikers toevoegen/verwijderen?
Er zijn drie type gebruikers die u kunt toevoegen:
Gastgebruikers: Deze gebruikers kunnen content zoeken en samenwerken via Boards, maar kunnen geen content downloaden. Gastgebruikers hoeven zich niet te registreren bij gettyimages.nl en hebben geen account nodig. Nodig een gastgebruiker uit door naar Mijn account, kopieer de Guest Preview URL en stuur deze naar de gebruiker. Als u een Board wilt gebruiken voor het verzamelen van beelden, kunt u deze via een URL met gastgebruikers delen. Guest Preview toont alle opties die de gebruikers van de overeenkomst ook kunnen zien met uitzondering van de downloadopties.

Download gebruikers: Deze gebruikers kunnen beelden en video’s downloaden en samenwerken via Boards. Deze gebruikers moeten zich registreren op gettyimages.nl en vervolgens contact met ons opnemen via e‑mail onder vermelding van gebruikersnaam om hen toe te voegen aan de bedrijfsaccount, inclusief toestemming om te downloaden binnen de Premium Access overeenkomst. U kunt meerdere gebruikers tegelijk toevoegen.

View Only gebruikers: Deze gebruikers kunnen zoeken naar beelden en video’s binnen de overeenkomst maar hebben niet de mogelijkheid om te downloaden. Nadat ze zich hebben geregistreerd op gettyimages.nl, kunnen ze ons e‑mailen met hun gebruikers naam zodat ze kunnen worden toegevoegd aan de bedrijfsaccount voor View Only Premium Access. U kunt meerdere gebruikers tegelijk toevoegen.
Kunnen andere teams binnen mijn organisatie gebruik maken van mijn account (enkel zoeken of zoeken en downloaden)?
Als andere teams onafgebroken toegang tot uw overeenkomst moeten hebben, neem dan contact met ons op zodat we meerdere gebruikers of collecties aan uw overeenkomst kunnen toevoegen. Bij Getty Images heeft iedere gebruiker een eigen ID en wachtwoord, zodat u het individuele verbruik en downloads kunt bijhouden.
Hoe vind ik meer relevante beelden?
Maak gebruik van de Zoom In en Zoom Out optie en krijg een bredere selectie te zien. Voer meer specifieke zoektermen in als "vrouw, hardlopen, bos, regenachtige dag" en switch vervolgens naar meer generieke termen als "rennen, buiten, natuur" om de verscheidenheid van de resultaten te vergroten.
Hoe filter ik mijn zoekopdracht?
U kunt uw zoekopdracht verfijnen met het paneel aan de linkerkant van de resultatenpagina. Als u zoekt naar specifieke cameratechnieken of composities (bv. één persoon, twee personen of een groep), gebruik dan het filterpaneel. Zoek naar video’s door Video te selecteren in de linkerhoek van de zoekbalk. U kunt niet tegelijkertijd naar video’s en beelden zoeken.

Let op de zoektermen van de beelden die u mooi vindt zodat u uw zoekopdracht kunt uitbreiden.

Hoe kan ik mijn zoekresultaten nog meer verfijnen?
U kunt woorden als "niet" gebruiken om een zoekterm te elimineren, zo kunt u bijvoorbeeld op "honden niet katten" zoeken, welke honden laat zien maar er zal geen kat tussen de resultaten zitten.  U kunt ook gebruikmaken van "of" door op "honden of katten" te zoeken. U vindt dan zowel beelden van honden óf katten als beelden waar honden én katten opstaan. Als u "en" gebruikt, worden alleen beelden waar zowel honden als katten op staan getoond.
Hoe vind ik soortgelijke beelden?
Als u een beeld of video vindt dat u bevalt, kunt u onderaan dit beeld soortgelijke resultaten vinden, als beelden van dezelfde shoot of werk van dezelfde fotograaf of filmmaker. Maar het kunnen ook om beelden gaan die in visueel opzicht op elkaar lijken, click op de Bekijk alles knop om meer beelden te zien te krijgen.
Hoe beheer ik mijn beelden?
Voeg foto’s en video’s toe aan de Board en als u een collectie heeft aangemaakt kunt u uw selectie verfijnen zodat alleen uw favorieten overblijven. Boards is de beste manier om te selecteren en samen te werken.
Hoe beheer ik het gebruik en de content per project?
Zorg ervoor dat iedere gebruiker een andere gebruikersnaam heeft, zodat u de downloads per gebruiker kunt tracken.

Projectcodes: Als uw Premium Access overeenkomst actief is, heeft u de mogelijkheid om projectcodes toe te voegen. Dit kan een afdeling zijn, of een andere ID en kan worden ingesteld als optioneel of als verplicht voor iedere download. Als u deze functie instelt, wordt de projectcode verplicht voor alle gebruikers binnen de overeenkomst. Neem contact op met uw administratie om deze optie in te schakelen.

Notities: Als uw Premium Access is opgezet heeft u de mogelijkheid om notities toe te voegen waarin u opmerkingen over project, het verbruik of iets anders kunt achterlaten.  U kunt bepalen of dit optioneel of verplicht is. Neem contact op met uw administratie om deze optie in te schakelen.

Downloadoverzicht: Download een rapport waarin alle projectcodes, notities en andere content in staat door in te loggen, naar Mijn account te gaan en Download te selecteren. Klik op de Exporteer naar CSV om het bestand in Excel of andere spreadsheet software te openen. Of maak een overzicht aan van de downloads van één gebruiker.

Beschikbare downloads: Wat doe ik als mijn behoeften veranderen? Neem contact met ons op als u behoefte heeft aan foto’s of videos die niet onder uw huidige overeenkomst vallen, als u andere gebruikersrechten nodig heeft, toegang tot meer collecties of als u meer downloads nodig heeft. U kunt ook uw bestaande overeenkomst upgraden, meer foto’s of video’s aankopen buiten uw overeenkomst met een UltraPack of samen met onze salesvertegenwoordiger tot een passende oplossing komen. Bekijk uw downloads door in te loggen en ga naar Overzicht.

Eerdere downloads: Als u foto’s of video’s opnieuw probeert te downloaden, ontvangt u een melding.
Hoe beheer ik mijn facturen?
Ga naar Mijn account en selecteer Facturen, zodat u uw betaalde en openstaande facturen kunt inzien. U kunt uw facturen bestalen door te klikken op Betaal factuur. Het bedrag wordt van de creditcard afgeschreven die aan uw account is gekoppeld. Als u niet de Betaal Factuur‑knop ziet, dan is uw creditcard waarschijnlijk niet opgeslagen. Deze kunt u wanneer u wilt toevoegen of wijzigen.
Bereik deze pagina door naar Account en dan naar Profiel te gaan.

De directe link is:
https://www.gettyimages.com/account/profile/credit‑card
Hoe weet ik welke content onder mijn overeenkomst valt?
Uw Premium Access overeenkomst laat u alleen de content zien die u kunt downloaden. U kunt het Premium Access zoekfilter in‑ en uitschakelen door te klikken op de schakelaar in het linkerpaneel. Wees er zeker van dat het Premium Access zoekfilter is ingeschakeld.

Als het Premium Access only zoekfilter is ingeschakeld, ziet u een Premium Access Download knop op het beeld dat u heeft geselecteerd. Als u een beeld wilt aankopen, controleer dan of het filter is ingeschakeld, omdat het bestand misschien niet onder uw overeenkomst valt.
Wat doe ik wanneer mijn behoeften veranderen?
Wat doe ik als mijn behoeften veranderen? Neem contact met ons op als u behoefte heeft aan foto’s of videos die niet onder uw huidige overeenkomst vallen, als u andere gebruikersrechten nodig heeft, toegang tot meer collecties of als u meer downloads nodig heeft. U kunt ook uw bestaande overeenkomst upgraden, meer foto’s of video’s aankopen buiten uw overeenkomst met een UltraPack of samen met onze salesvertegenwoordiger tot een passende oplossing komen. Bekijk uw downloads door in te loggen en ga naar Overzicht.