Photo and video curated collections

Visuele inspiratie van onze experts

Onze handgeselecteerde selecties bevatten het beste van onze miljoenen foto’s en video’s. Allemaal geschoten door onze geweldige fotografen en filmmakers. En klaar om te gebruiken.

Blijf op de hoogte van alle trends

Onze beeldexperts bestuderen onze eigen data, de trends in de reclamewereld en veranderingen in consumentengedrag. Vervolgens selecteren ze content dis is gebaseerd op deze inzichten. Met de grootste beeldbibliotheken ter wereld om uit te kiezen, kunnen ze het zich makkelijk veroorloven om kritisch te zijn.

Gecureerde videocollecties

Dineren tijdens Covid‑19
60 video’s
Slow motion
59 video’s
Terug naar school
60 video’s

Handgeselecteerde collecties 

Nieuwe videocall
76  foto’s
Duurzaamheid en welzijn
99 foto’s
Nieuwe helden
151  foto’s
Kleine ondernemers
107 foto’s
Creativiteit
64 foto’s
Moeder
100 foto’s

Wij helpen u het verhaal te vertellen

Vertel uw verhalen op een manier die past bij uw unieke en diverse publiek, met op maat gemaakte foto’s en video’s die verandering teweegbrengen, en het leven op een waarachtige, authentieke manier weerspiegelen.

Project #ShowUs

Deze beeldbank is uitsluitend gefotografeerd door vrouwen en non‑binaire fotografen—een samenwerking tussen Getty Images, Dove, en Girlgaze—die schoonheidsidealen doorbreekt door ons te tonen hoe we onszelf zien, niet hoe anderen ons zien. 

De Disrupt Aging ‑collectie

Getty Images en AARP zetten zich met deze collectie foto’s en video’s in om ouderdom op een nieuwe en authentieke manier te verbeelden en vooroordelen te bevechten.
De BBC Kids‑collectie
We zijn een samenwerking aangegaan met de BBC om een alsmaar uitdijende beeldbibliotheek te kunnen maken die een goede weergave vormen van de levens van families en kinderen in het Verenigd Koninkrijk.
De Disability‑collectie:
We hebben samengewerkt met Verizon Media en de National Disability Leadership Alliance om een collectie beelden te creëren die stereotypes doorbreken en mensen met beperkingen op een meer authentieke manier in beeld brengen.
De Nosotros‑collectie
Een initiatief dat streeft naar betere representatie van de Latijns‑Amerikaanse/Hispaanse gemeenschap, met rijkgeschakeerde, zorgvuldig geselecteerde stills en video’s.

Verfrissende, betrouwbare content voor uw projecten

We hebben de meest populaire thema’s van Getty Images—bijeengebracht—de foto’s en clips waar u keer op keer naar terugkeert—allemaal op één plek. En u wordt deze collectie nooit zat, omdat we de visuals constant updaten.

Bekijk meer populaire content

We werken met de beste

Onze samenwerkingen met een aantal van de grootste namen uit de wereld van media hebben geleid tot exclusieve collecties vol beelden die u nergens ander kunt vinden.