Photo and video curated collections

Visuele inspiratie van onze experts

Onze handgeselecteerde selecties bevatten onze beste foto’s en video’s. Allemaal geschoten door onze geweldige fotografen en filmmakers. En klaar om te gebruiken.

Blijf op de hoogte van alle trends

Onze beeldexperts bestuderen onze eigen date, trends in de reclamewereld en veranderingen in consumentengedrag. Vervolgens kiezen ze content gebaseerd op deze inzichten. Met de grootste beeldbibliotheken ter wereld om uit te kiezen, kunnen ze het zich veroorloven om kritisch te zijn.

Gecureerde videocollecties

Diverse lifestyles
100 video’s
Timelapse en hyperlapse
100 video’s
Klimaatverandering
100 video’s

Handgeselecteerde collecties 

COVID‑19 gezondheidszorg
100 foto’s
Leren op afstand
100 foto’s
Thuiswerken
116  foto’s
Vrouwelijke atleten en wedstrijden
227 foto’s
AI en FutureTech
168 foto’s
LGBTQ lifestyle
100 foto’s

Wij helpen u het gesprek te voeren

Vertel uw verhalen op een manier die past bij uw unieke en diverse publiek, met op maat gemaakte foto’s en video’s die verandering aanzwengelen, en het leven op een waarachtige, authentieke manier weerspiegelen.

Project #ShowUs

Deze beeldbank is uitsluitend gefotografeerd door vrouwen en non‑binaire fotografen—een samenwerking tussen Getty Images, Dove, en Girlgaze—die schoonheidsidealen doorbreekt door ons te tonen hoe we onszelf zien, niet hoe anderen ons zien. 

De Nosotros‑collectie

Een initiatief dat streeft naar betere representatie van de Latijns‑Amerikaanse/Hispaanse gemeenschap, met rijkgeschakeerde, zorgvuldig geselecteerde stills en video’s.

De Disability‑collectie:

We hebben samengewerkt met Verizon Media en de National Disability Leadership Alliance om een collectie beelden te creëren die stereotypes doorbreken en mensen met beperkingen op een meer authentieke manier in beeld brengen.

De Disrupt Aging ‑collectie

Getty Images en AARP zetten zich in om ouderdom en ouder worden op een nieuwe en authentieke manier te verbeelden en vooroordelen te bevechten.

Verfrissende, betrouwbare content voor uw projecten

We hebben de meest populaire thema’s van Getty Images bijeengebracht—de foto’s en clips waar u keer op keer naar terugkeert—allemaal op één plek. En u wordt deze collectie nooit zat, omdat we de visuals constant updaten.

Natuurfoto’s

Foto’s van de gezondheidszorg

Foto’s van het onderwijs

Luchtvideo’s

Abstracte video’s

Bekijk meer populaire content

We werken met het beste

Ons werk met een aantal van de grootste namen uit de wereld van media heeft geleid tot exclusieve collectie vol beelden die u nergens ander kunt vinden.