De Getty Images app

De Getty Images app voor iOS en Android

De Getty Images app voor IOS en Android is speciaal ontworpen voor creatieven en mediaprofessionals - en brengt meer dan 60 miljoen krachtige beelden direct binnen handbereik. Zorg dat uw volgende project vlotter verloopt dan ooit tevoren - van concept tot creatie. Zoek, bewaar en deel een schat aan creatieve, redactionele en archiefcontent, waar en wanneer u maar wilt.


Downloaden van Google PlayDownloaden van iTunes
Zorgvuldig samengestelde content met de Getty Images app

Zorgvuldig samengestelde content

Ontdek de wereld door de ogen van de Getty Images fotografen, dagelijks geselecteerd en samengesteld door onze redacteuren. En bekijk al het nieuws, sport en entertainment - vastgelegd door onze fotografen overal ter wereld.

Zoek beelden via de Getty Images app

Zoeken

Met onze dagelijks bijgewerkte collectie van ruim 60 miljoen creatieve, redactionele en archiefbeelden blijft u toonaangevend.

Beter samenwerken met de Getty Images app

Samenwerken

Boards maakt samenwerken eenvoudiger dan ooit; met uw team of met uw opdrachtgever. Voeg gewoon uw geselecteerde beeldmateriaal toe aan een Board en deel het met iedereen.

Download beelden met de Getty Images app

Downloaden

Met de app van Getty Images kunnen abonnementshouders beeldmateriaal direct downloaden naar hun fotorol (of naar Dropbox in de iOS app). Zo kunt u meteen aan de slag als de inspiratie toeslaat - waar u ook bent.