Close-up van handen die klappen tijdens een concert

Getty Images muziek: beschikbaar met Premium Access abonnementen

Getty Images muziek, mogelijk gemaakt door Epidemic Sound, is beschikbaar met geselecteerde Premium Access jaarlijkse downloadopties en biedt u alles wat u nodig hebt om uw verhalen tot leven te brengen.

De beste beelden en videoclips ter wereld verdienen de beste muziek en geluidseffecten ter wereld

We werken nu samen met Epidemic Sound om u de beste ervaring te bieden door onze toonaangevende abonnementen te combineren met een ongeëvenaard archief boordevol royalty‑free muziek, geluidseffecten en audioclips.
young-dj-making-a-online-music-set-for-her-listeners.jpg

Geef uw projecten een boost met muziek va wereldklasse

Krijg toegang tot meer dan 40.000 muziektracks en 90.000 geluidseffecten uit de bibliotheek van Epidemic Sound met originele audiocontent, waaronder stemmen van artiesten en producenten die regelmatig worden weergegeven op grote streamingplatformen.
 
black-man-playing-acoustic-guitar-and-singing-on-stage.jpg

Download elke muziektrack, gegarandeerd royalty‑free

Alle tracks van Epidemic Sound zijn copyright‑vrij. En omdat elk bestand wordt geleverd met onze toonaangevende licentie, kunt u met volledige gemoedsrust creëren binnen de voorwaarden van uw overeenkomst.
 
young-asian-man-with-hands-behind-head-relaxing-on-sofa-and-listening-to-music-with-headphones-at-home-relaxed-young-man-lying-on-sofa-with-music-relaxing-lifestyle-people-and-technology-concept.jpg

Vereenvoudig uw werkzaamheden met één abonnement dat alles voor u regelt

Combineer muziek met royalty‑free beelden en videoclips om uw audiovisuele projecten te verbeteren. Met onze aanpasbare Premium Access‑abonnementen hebt u toegang tot elk gewenst bestandstype met één abonnement en betaling.
 
Hoe krijg ik als klant van Getty Images toegang tot muziek?
Als u een Premium Access‑abonnement heeft met muziek:
1. Aanmelden
2. Selecteer Muziek in het navigatiemenu om verder te gaan naar onze nieuwe partnersite
3. Download audioclips en muziek met uw huidige overeenkomst
Heeft u nog geen toegang tot muziek met uw huidige Premium Access‑abonnement? Neem contact met Verkoop op op om muziek toe te voegen aan uw huidige Premium Access‑abonnement of vraag ons welk abonnement het beste aan uw wensen voldoet.
How kan ik de nieuwe Getty Images Music‑catalogus bekijken?
Heeft u geen Premium Access‑abonnement met muziek? Neem een kijkje bij de nieuwste tracks die beschikbaar zijn op Epidemic Sound om te zien wat we voor u in petto hebben.
Zijn mijn gegevens veilig met Epidemic Sound?
Als onze muziekpartner treedt Epidemic op als onze subverwerker van‑gegevens. We slaan uw persoonsgegevens veilig op en verwerken deze veilig, maar we zullen een zeer beperkte hoeveelheid persoonsgegevens met Epidemic Sound delen (alleen uw Getty Images‑klantennummer en uw voornaam). Getty Images heeft alle benodigde stappen uitgevoerd om de privacy‑, beveilings‑ en vertrouwelijkheidspraktijken van Epidemic te beoordelen en we hebben een overeenkomst ingevoerd met de benodigde veiligheidsverplichtingen, die aantonen dat we ons inzetten voor de beveiliging van uw persoonsgegevens. Bekijk voor meer informatie over onze privacypraktijken ons privacybeleid.
Kan ik een muziektrack openen/gebruiken die ik eerder heb gedownload en/of gelicentieerd met het vorige muziekaanbod van Getty Images?
Hoewel audiobestanden in de oude Getty Images Music‑catalogus niet langer toegankelijk zijn, kunnen Getty Images Music‑bestanden die vóór 8 juni 2020 zijn gedownload, nog steeds worden gebruikt, onder voorbehoud van uw licentieovereenkomst.