1x17c6q_MarketFreeze_Hero-14.jpg

Market Freeze van Getty Images

Als u zich met uw volgende project wilt onderscheiden van de concurrentie door ervoor te zorgen dat zij niet dezelfde content als u kunnen licentieren, is Market Freeze dé manier om dat te doen.

Wat u moet weten

Market Freeze is een extra service die tijdelijk een bestand of groep bestanden uit onze contentbibliotheek verwijdert, zodat anderen deze content niet van onze site kunnen licentieren – en uw project helemaal uniek blijft.
1318114534, Anchiy
Bepaal de duur van uw Market Freeze
Ieder project vraagt om een andere duur en andere wensen, dus de mogelijk om te bepalen welke duur het beste werkt voor uw project maakt het kiezen voor Market Freeze een slimme zet. U kunt precies bepalen welke termijn u nodig heeft, met opties om te kiezen voor een aantal maanden tot een aantal jaar. We bieden ook de mogelijkheid om een bestand helemaal exclusief aan te kopen, als u op zoek bent naar een oplossing voor de‑lange termijn.
1300261958, Jordan Lye
Wat gebeurt er nadat uw licentie is verwerkt
Als uw Market Freeze licentie eenmaal is verwerkt, wordt de content van al onze distributiekanalen verwijderd voor de aangevraagde periode. Tegen het einde van uw Market Freeze, geven we u de kans deze duur te verlengen, of deze te laten verlopen terwijl u royalty‑free gebruik van deze content behoudt. Als u besluit niet te verlengen, wordt de content weer beschikbaar gemaakt op onze distributiekanalen.
U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen om Market Freeze aan te vragen voor uw project. Ons team helpt u graag bij dit snelle en eenvoudige proces.

Volledige exclusiviteit nodig?

Al is Market Freeze handig voor het creëren van unieke projecten, is het niet volledig exclusief. Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte oplossing, laat ons dan content voor u creëren! Met Custom Solutions kunt u gebruik maken van onze internationale talentenpool om hen op maat gemaakte content te laten maken die exclusief voor u is – inclusief product placement, portretten, video’s en meer. Neem voor meer informatie contact met ons op, – we helpen u graag verder. 

Kies voor Custom Solutions ›

Bekijk Custom Solutions in actie met deze case‑studies