Ontdek de exclusieve stockillustraties van Getty Images

Vang de aandacht van uw publiek met de stockillustraties van Getty Images. Ontdek miljoenen exclusieve royalty‑free visuals in uiteenlopende formaten en stijlen, zodat u meer interactie krijgt met uw publiek.

Onmisbare stockillustraties

Wat is een illustratie?
Een illustratie is een handgetekende afbeelding met pennen, potloden of digitale media. Bij de meest illustraties staat tekst.
Hoe kan ik stockillustraties gebruiken?
Stockillustraties kunnen heel breed worden ingezet, zoals in het ontwerp van websites, social media posts, presentaties, marketingmateriaal en meer.
Welke bestandsformaten kan ik downloaden?
Als u een vectorillustratie van Getty Images downloadt, kunt u zelf het formaat kiezen: een bewerkbaar EPS‑bestand (vector) of een vast JPEG‑bestand (raster), beschikbaar in diverse groottes.

Hoewel JPEG‑rasterbeelden bestaan uit pixels (kleine gekleurde vierkantjes die in een rechthoekig raster zijn gerangschikt om een beeld te vormen), gebruiken vector illustraties wiskundige berekeningen om punten en de paden die ze verbinden te plotten om het beeld te beschrijven.

Omdat EPS‑bestanden gemakkelijk kunnen worden gemanipuleerd, gekleurd en het formaat ervan kan worden gewijzigd zonder kwaliteitsverlies, hebt u een gespecialiseerd bewerkingsprogramma voor vectorbestanden, zoals Adobe® Illustrator®, InDesign, CorelDraw, Publisher of Inkscape (gratis) nodig om ze te openen en te bewerken.

Als u geen toegang heeft tot een van deze programma’s, kunt u altijd een platte (niet‑bewerkbare) JPEG‑versie van een iStock vectorbestand downloaden.
Kan ik stockillustraties gebruiken voor commerciële projecten?
De meeste van onze illustraties kunnen op royalty‑free basis worden gelicentieerd. Dit betekent niet dat het gebruik van deze bestanden kosteloos is, maar dat als u eenmaal heeft betaald voor de licentie, u het bestand zo vaak en zolang u wilt kunt gebruiken op zo ongeveer iedere manier denkbaar, onder dezelfde licentieovereenkomst voor content, zonder dat u de eigenaar van het copyright bij ieder gebruik opnieuw moet betalen.

Aankoop van een licentie geeft u het wettelijke recht om het bestand te gebruiken en het zorgt ervoor dat onze contributors worden betaald voor het werk dat ze doen.
Wat is het verschil tussen grafisch ontwerp en illustraties?
Onder grafisch ontwerp vallen elementen als illustraties, foto’s en typografie die tot een eindresultaat leiden, zoals logo’s, reclames en posters.

Illustraties zijn meestal met de hand getekende of geschilderde op zichzelf staande afbeeldingen die gebruikt kunnen worden om een verhaal te vertellen of een complex concept te vertegenwoordigen.

Zowel grafisch ontwerp als illustraties draaien om beeldelementen en creativiteit, maar het zijn uiteindelijk heel verschillende disciplines met uiteenlopende doelen.

Getty Images heeft duizenden hoogwaardige stockillustraties in huis die u kunt vinden door te zoeken op functie, medium en stijl. Vind de perfecte illustratieve elementen en werk vol vertrouwen aan uw project.