Maak een echte verbinding met onze authentieke stockfoto’s

Bereik uw publiek met de diverse collectie van authentieke stockfoto’s en afbeeldingen van Getty Images Blader door miljoenen royalty‑free beelden en foto's, beschikbaar in verschillende formaten en stijlen, inclusief exclusieve beelden die u nergens anders vindt.

Onmisbare stockfoto’s

Wat zijn stockfoto’s?
Een stockfoto is een afbeelding die gelicentieerd kan worden voor creatief gebruik. Stockfoto’s zijn beschikbaar binnen een breed scala aan onderwerpen en settings, mensen, eten en drinken, mode— en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Stockbedrijven bieden creatieve content aan in de vorm van foto’s, illustraties en video’s die kunnen worden aangekocht voor commercieel, redactioneel en persoonlijk gebruik.

Als u stockfoto’s aankoopt bij een stockbedrijf, dan betalen gebruikers een bedrag zodat ze de rechten aankopen, net als het gebruik van de geselecteerde stockfoto’s en video’s. Met dit bedrag wordt zowel de maker van de foto of video betaalt, en de website of het agentschap die de verkoop van de content beheert.
Waarom gebruikt men stockbeelden?
U profiteert van veel voordelen als u stockvideo’s gebruikt in uw projecten.
  • U bespaart tijd
  • U bespaart geld
  • U kunt deze clips bewerken zodat het materiaal past bij uw wensen.
op onze website kunt u binnen onze enorme database zoeken naar foto’s en video’s met behulp van zoektermen om precies te vinden wat u nodig heeft voor uw project. Naast dat het tijd bespaart, is het gebruik van stockvideo’s een kosteneffectieve manier om creatieve bestanden in te zetten.

Voor merken en bedrijven die niet de middelen of het budget hebben voor het inhuren van een professionele fotograaf voor een op maat gemaakte video, biedt stockcontent een betaalbaar alternatief.

Stockvideo’s kunnen worden gebruikt voor marketing en advertenties, voor persoonlijke projecten, commerciele en non‑profit projecten, en op blogs en websites. De vele toepassingsmogelijkheden en snelle manier van werken maken stockvideo’s populair onder grafisch ontwerpers en bedrijven. Binnen enkele seconden downloadt u de video die u wilt hebben, en u kunt aan de slag!
Wat is het verschil tussen een stockafbeelding en een gewone foto?
Het verschil tussen een stockafbeelding en een gewone foto is dat stockbeelden specifiek gelicentieerd worden voor commercieel en redactioneel gebruik door iedereen die ze wil gebruiken. Een gewone foto en de bijbehorende gebruikersrechten zijn alleen van de fotograaf of maker van het beeld. In dat geval zou u contact moeten opnemen met de eigenaar en de rechten aankopen van de foto.

Veel ontwerpers en merken kiezen voor stockfoto’s van stockcontentbedrijven omdat alles rond de correcte manier van licentieren en toestemming is geregeld.

Andere voordelen van het gebruik van stockbeelden in plaats van een gewone foto, zijn:
  • De mogelijkheid het beeld te bewerken zodat dit aansluit op uw behoeften, zonder dat u goedkeuring nodig heeft van de fotograaf of maker.
  • Stockbeelden worden gecontroleerd op technische kwaliteitseisen rond exposure, kleur, image noise en compositie voordat deze worden toegevoegd aan de beeldbibliotheek.
Door content van een echt stockbedrijf te gebruiken, bent u er zeker van dat u het beeld rechtmatig gebruikt, en dat u de hoogste kwaliteit downloadt.