Profiteer van de kracht van eersteklas visuele content met de Getty Images API

Onze API is makkelijk te implementeren en brengt de beste visuele content naar u en uw klanten, zodat u de geweldige foto’s, video’s en illustraties van Getty Images en iStock direct op uw platform kunt integreren.

Getty Images API‑oplossingen

Oog icoon
Integreer onze visuals op uw platform
Geef uw klanten een fantastische visuele ervaring en zorg ervoor dat uw inkomsten toenemen door onze eersteklas content te plaatsen met een API integratie.
2020_API_AI.jpg
Eindeloze mogelijkheden
Dankzij de expertise van onze partner NVIDIA, is onze AI Generator in staat onze content en data te combineren met de nieuwste AI technologie zodat u kunt profiteren van eindeloze mogelijkheden voor het creëren van ideeën en content.
Icoon van pijlen die op een dollar zijn gericht
Verdien een commissie
Word een affiliate partner  en ontvang commissies door onze content op uw site te plaatsen. Neem contact op voor meer informatie.
Icoon van versnellingen
Plug‑ins voor onze gemeenschappelijke klanten
Uw klanten met Getty Images log‑ins hebben de mogelijkheid om beelden te downloaden binnen hun Premium Access abonnement—en kunnen die direct op uw platform plaatsen—door veilig en gemakkelijk met onze API te integreren, die wordt ondersteund door OAuth 2.0. 
Icoon van systeem
Til uw product naar een hoger niveau met de AI Training Datasets
Train uw AI modellen met gebruik van Getty Images visuals en onze metadata zodat die efficiënter en sneller worden.
Icoon van speedometer
Toegang tot uw overeenkomst
Bespaar tijd en krijg binnen uw eigen platform toegang tot uw Getty Images of iStock abonnement.

Werk slimmer en sneller met onze krachtige API

Vrouw werkt op een laptop waar een kleurrijke graphic uit opdoemt
Integreer met gemak
Krijg toegang tot de content, metadata en zoektools van Getty Images door onze API te integreren met uw producten, diensten en publiceertools. Uw developers zijn volledig ondersteund dankzij eenvoudige communicatie, complete documentatie, robuuste SDKs en sample codes.
Kind kijkt uit het raam met een astronautenhelm op
Ontdek onze eersteklas zoekmogelijkheden
Integreer onze eersteklas, volledig gelokaliseerde zoekmachine en krijg toegang tot alle geweldige zoekfilters die op onze website beschikbaar zijn, waaronder onze mogelijkheid om op een specifiek beeld te zoeken, alle metadata en alle formaatgroottes die beschikbaar zijn in uw overeenkomst.

Concept van beveiliging dat wordt verbeeld door een rode bal die door een groene grens van andere ballen is gescheiden
Zonder zorgen
Voor uw gemak en zekerheid, ondersteunt onze API OAuth 2.0 zodat u kunt integreren met het authentificatiemodel dat het beste voor u werkt.
Een groep mensen staat op een kaart
Wereldwijde klantenservice
Onze wereldwijde teams voor sales en technische support staan 24/7 voor u klaar, waar u ook bent.

Casestudy's

Waarom kiezen voor Getty Images?
Wij zijn marktleider op het gebied van fotografie, video, muziek en andere eersteklas content. Ons doel is communicators inspireren,—en hun de tools in handen te geven waarmee ze inspirerend werk kunnen creëren. We bieden de beste en breedste collecties aan, waaronder bekroonde content op het gebied van nieuws, sport en entertainment en zeldzame archiefbeelden.
Hoe werk ik met Getty Images?
We hebben verschillende flexibele opties om aan uw specifieke wensen, doelstellingen en bedrijfsmodellen tegemoet te komen. Neem nu contact met ons op en ga aan de slag.
Hoe kan ik winst genereren met de Getty Images API?
Het doorverkopen van onze content is een geweldige manier om winst te genereren of bestaande winststromen te versterken. Getty Images werkt met verschillende partners waaronder print‑on‑demand diensten, advertentie‑oplossingen en webtools. Neem contact op voor meer informatie.
Hoe kan de Getty Images API mijn bedrijf ondersteunen?
De content en technologie van Getty Images voegt veel waarde toe aan uw bedrijf, uw werknemers en uw klanten. Met onze API kunt u processen stroomlijnen en kosten doen afnemen door automatisch relevante content te publiceren, gebaseerd op de onderwerpen en thema’s die u nodig heeft. Of u kunt uw winst doen groeien door Getty Images te integreren in uw producten en diensten.
Wat is een API?
Een API is een applicatie die u in staat stelt om de functies en data van andere websites—zoals gettyimages.nl—te integreren in uw producten en workflows. De API host data in real‑time zodat u minder kosten kwijt bent aan het hosten en opslaan van data. Onze API‑dienst stelt u in staat om de integratie volledig aan te passen aan uw wensen.
Wat heeft de API van Getty Images te bieden?
Onze reeks API’s bieden directe toegang tot miljoenen foto’s en videos uit onze collecties en die van onze merken, zodat u een geïntegreerde zoekervaring krijgt die sterk lijkt op die van gettyimages.nl. Hieronder vallen onze filtermogelijkheden, en ook de toegang tot onze metadata en zoektermen. Tenslotte maakt onze API het mogelijk om ieder denkbaar formaat te downloaden, van kleine tot enorme bestanden.
Hoe krijg ik toegang tot de API’s?
Als uw bedrijf een Getty Images overeenkomst heeft, neem dan contact op met uw accountmanager en vraag om toegang tot onze API. Overweegt u nog of onze API geschikt is voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op voor meer informatie en krijg toegang tot een testaccount.
Hoe integreer ik mijn API?
Voor de integratie heeft u development recources nodig. De duur van de implementatie en de hoeveelheid werk is afhankelijk van uw eigen ontwikkelingsbudget en hoezeer uw integratie op maat gemaakt moet worden. Ons technische team kan u bijstaan, en we voorzien u van documentatie, online forums en code samples zodat de implementatie u makkelijk wordt gemaakt.
Hoeveel nieuwe beelden worden er wekelijks toegevoegd?
Wekelijks worden er tussen de 50.000 en 80.000 nieuwe beelden toegevoegd aan onze catalogus, waarvan de meerderheid redactionele beelden zijn. Soms worden er 100.000 beelden per week toegevoegd, als er grote sportevenementen of entertainmentevenementen plaatsvinden zoals de Olympische Spelen of de Oscars.
Hoe lang duurt het voordat nieuwe content beschikbaar is via de API?
U krijgt toegang zodra de content toegevoegd wordt aan onze site.
Wat is het verschil tussen creatieve stockbeelden en redactionele beelden?
Redactionele beelden zijn beelden van actuele gebeurtenissen of content op het gebied van nieuws, sport en entertainment. Deze beelden zijn gewoonlijk bedoeld voor redactioneel gebruik. Creatieve beelden en video’s zijn stockbestanden waar trendonderzoek en art‑direction achter schuilgaat, geschoten door professionele fotografen en beschikbaar voor commercieel gebruik.
Tot welke content heb ik toegang?
Uw API gegevens zijn zo geconfigureerd dat u toegang heeft tot de content binnen uw overeenkomst. Bekijk de voorwaarden van uw overeenkomst met Getty Images of neem contact op met uw Account Manager als u vragen heeft.
Wat is mijn snelheid? Hoe worden mijn API‑verzoeken beperkt?
Uw maximum wordt—vastgesteld als uw applicatie wordt geïnstalleerd met Getty Connect—bepaald door het aantal API‑verzoeken dat uw applicatie per seconde kan verwerken. Queries per second (QPS) worden vastgesteld op basis van uw behoeften en gebruik. Alle verzoeken aan een API worden in mindering gebracht.
Hoe zoek ik naar beelden van een specifieke beroemdheid of ander bekend figuur?
Om beelden te vinden van een specifiek persoon, raden we de volgende volgorde aan: 
  • Gebruik de “phrase” parameter in een verzoek voor zoeken/redactioneel/beelden, met de naam van de persoon als de waarde. 
  • Daarnaast voegt u een van de volgende zoektermen in in de parameter: 
    • Eén persoon 
    • Portret
    • Bovenlichaam 
    • Zet de “sort_order” parameter op “populairste” of “beste_match” 
Hoe vind ik de nieuwste beelden?
Redactionele beelden worden automatisch gesorteerd op datum, met de nieuwste beelden bovenaan, als “sort_order” niet is gespecificeerd in de zoekopdracht. U kunt ook filteren op datum zodat u de resultaten kunt beperken tot een specifieke datumreeks. Creatieve zoekresultaten kunnen ook op meest recente bijdrage worden gesorteerd.
Waarom zijn er andere resultaten te zien op gettyimages.nl dan in mijn eigen API resultaten?
Als u zoekt op gettyimages.nl zoekt u binnen alle beelden, tenzij u zoekt op de content binnen uw overeenkomst. Als u zoekt met de API, bent u automatisch beperkt tot de content die binnen uw licentieovereenkomst valt.