De Getty Images-app

De Getty Images-app

De Getty Images-app is speciaal ontwikkeld voor creatieve professionals en de mediawereld; het geeft u meer dan 60 miljoen aansprekende beelden binnen handbereik. Het is nu eenvoudiger dan ooit om uw volgende project te creëren, plannen en uit te voeren. Zoek, bewaar en deel talrijke creatieve foto's maar ook redactioneel en archiefmateriaal, waar en wanneer u deze nodig heeft.

Downloaden
Beheerde inhoud

Beheerde inhoud

Ontdek onze brede assortiment aan content en vind het beste nieuws- en creatieve beeldmateriaal, of bekijk onze zorgvuldig samengestelde Legacy Collection.

Zoeken

Zoeken

Blijf toonaangevend en doorzoek onze collectie van ruim 60 miljoen, dagelijks bijgewerkte creatieve-, redactionele- en archiefbeelden.

Samenwerken

Samenwerken

Boards maakt samenwerken eenvoudiger dan ooit; met uw team of met uw opdrachtgever. Voeg gewoon uw geselecteerde beeldmateriaal toe aan een Board en deel het met iedereen.

Downloaden

Downloaden

Onze laatste update laat abonnees beelden rechtstreeks downloaden naar hun photo roll of Dropbox. Altijd en overal beschikbaar, net als uw inspiratie.

Doe meer

Doe meer

Met de Getty Images-app kunt u ook een embedcode naar uw klembord kopiëren voor niet-commercieel gebruik op uw website of blog. Vind en volg uw favoriete contributors om meer van hun beelden te bekijken.

Download nu de app en u hebt toegang tot onze volledige collectie. Tijdens vergaderingen, lunches, waar en wanneer dan ook.

Downloaden