Graphics: Pterosaur glides from cliff, then out over ancient sea

Creatief nr.: 1B01282_0009SD
Graphics: Pterosaur glides from cliff, then out over ancient sea (Core Number: NBSK461B)

Beperkingen
Beperkingen: Niet gebruiken als volledig programma of in combinatie met andere BBC-clips, voor niet-officiële samenwerking met de BBC of op een wijze die de BBC in diskrediet brengt. Voor de BBC Motion Gallery gelden aanvullende beperkingen – zie sectie 10.6 van de toepasselijke Getty Images-licentieovereenkomst. Neem contact op met Getty Images voor gebruik van deze clip ten behoeve van educatie/onderwijs.

Details
Soort licentie: Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie: BBC Creative
Lengte van clip: 00:00:14:15
Release-informatie: Geen release vereist
Gemastered naar: QuickTime 8-bit Photo-JPEG SD 720x576 25i Meer informatie

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige clips

Alles bekijken
Graphics Pterosaur Glides From Cliff Then Out Over Ancient Sea Stockvideo1990-1999,Activiteit,Antiek,Archiefbeelden,Aërodynamisch,Begin,Beweging,Buitenopname,Dag,Dier,Dinosaurus,Geschiedenis,Gewone snelheid,Horizontaal,Innovatie,Kleurenfoto,Klif,Kustlijn,Natuur,Nieuw,Onder water,Onderzee,Pterosaur,Speelfilm,Strand,Uitgestorven,Vliegen,Wind,Zee,Zonlicht,ZwevenPhotographer Collection: BBC Creative Graphics: Pterosaur glides from cliff, then out over ancient sea (Core Number: NBSK461B)
1 item aan winkelwagentje toegevoegd
DOORGAAN MET WINKELENKASSA