Pan right from sun in blue sky with white clouds to corner of pyramid Egypt

Credits: BBC Universal
Creatief nr.: 1B02036_0014SD
Pan right from sun in blue sky with white clouds to corner of pyramid Egypt (Core Number: LSFN486B)

Beperkingen
Beperkingen: Niet gebruiken als volledig programma of in combinatie met andere BBC-clips, voor niet-officiële samenwerking met de BBC of op een wijze die de BBC in diskrediet brengt. Voor de BBC Motion Gallery gelden aanvullende beperkingen – zie sectie 10.6 van de toepasselijke Getty Images-licentieovereenkomst. Neem contact op met Getty Images voor gebruik van deze clip ten behoeve van educatie/onderwijs.

Details
Soort licentie: Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie: BBC Creative
Lengte van clip: 00:00:07:05
Release-informatie: Geen release vereist
Gemastered naar: QuickTime 8-bit Photo-JPEG SD 720x576 25i Meer informatie

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige clips

Alles bekijken
Pan Right From Sun In Blue Sky With White Clouds To Corner Of Pyramid Egypt Stockvideo1990-1999,Antiek,Archiefbeelden,Begin,Beschrijvende kleur,Bizar,Blauw,Buiten de VS,Creativiteit,Dag,Egypte,Egyptische cultuur,Gewone snelheid,Graftombe,Groot,Helder,Hoek,Horizontaal,Kleurenfoto,Kracht,Licht,Lucht,Midden-Oosten,Oude ruïne,Oudheden,Piramide,Speelfilm,Spiritualiteit,Stabiliteit,Tempel,Verenigde Arabische Republiek,Wolk,Zon,Zonlicht,ZonnigPhotographer Collection: BBC Creative Pan right from sun in blue sky with white clouds to corner of pyramid Egypt (Core Number: LSFN486B)
1 item aan winkelwagentje toegevoegd
DOORGAAN MET WINKELENKASSA