PORTRAIT butcher crosses his arms standing in doorway of 'O'Connor's' butcher shop / Dublin, Ireland

Credits: 
Do Diligence Inc.
Meer van deze filmmaker
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Clipnr.:
549-63
HD
Soort licentie:
Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie:
Image Bank Film
Lengte van clip:
00:00:03:02
Oorspronkelijk opgenomen op:
35mm OCN
Release-informatie:
Bepaalde elementen van deze clip hebben een release en andere elementen niet. Neem contact met ons op voor release-details.
Gemastered naar:
QuickTime 10-bit ProRes 422 (HQ) HD 1920x1080 24p Meer informatie
Portrait Butcher Crosses His Arms Standing In Doorway Of Oconnors Butcher Shop Dublin Ireland StockvideoAlleen volwassenen,Alleen één man,Armen over elkaar,Beroep,Bouwwerk,Buiten de VS,Buitenopname,Camerawerk,Dag,Detailhandel,Deurkozijn,Dranken en maaltijden,Dublin - Ierland,Eigenaar,Entrepreneur,Europa,Europese etniciteit,Eén persoon,Gewone snelheid,HD-formaat,Hoofdstad,Horizontaal,Ierse cultuur,In de camera kijken,Individualiteit,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Minder dan 10 seconden,Portret,Republiek Ierland,Schort,Slager,Slagerij,Speelfilm,Staan,Trots,Vlees,Voedingsindustrie,Volwassen,Winkel,WinkeldisplayPhotographer Collection: Image Bank Film