Carousel at Hôtel de Ville for Paris Christmas : Nieuwsfoto's

Carousel at Hôtel de Ville for Paris Christmas

Credits: 
Karon Flage / Contributor
[UNVERIFIED CONTENT] A vintage carousel is operating in front of the Hôtel de Ville during a snowy Paris holiday season.
Bijschrift:
[UNVERIFIED CONTENT] A vintage carousel is operating in front of the Hôtel de Ville during a snowy Paris holiday season.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Gemaakt op:
20 januari 2013
Redactioneel nr.:
159933251
Beperkingen:
Neem voor gebruik voor alle commerciële of promotiedoeleinden contact op met uw lokale kantoor.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
4.205 x 2.792 px (148,34 x 98,50 cm) - 72 dpi - 1,48 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Bron:
Moment Editorial
Naam materiaal:
6456910991.jpg

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
[UNVERIFIED CONTENT] A vintage carousel is operating in front of the... Nieuwsfoto'sFrankrijk,Horizontaal,Levensstijl,Parijs,SneeuwPhotographer Collection: Moment © 2013 Karon S Flage[UNVERIFIED CONTENT] A vintage carousel is operating in front of the Hôtel de Ville during a snowy Paris holiday season.