Young Canoeists : Nieuwsfoto's

Young Canoeists

Credits: 
Three Lions / Freelancer
circa 1955: Two canoeists paddling down the Passaic River, New Jersey. (Photo by Three Lions/Getty Images)
Bijschrift:
circa 1955: Two canoeists paddling down the Passaic River, New Jersey. (Photo by Three Lions/Getty Images)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Gemaakt op:
1 januari 1955
Redactioneel nr.:
3359736
Beperkingen:
Neem voor gebruik voor alle commerciële of promotiedoeleinden contact op met uw lokale kantoor. Volledige redactionele rechten in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Ierland en Canada (behalve Québec). Beperkte redactionele rechten voor dagbladen in andere delen van de wereld. Bel ons voor meer informatie hierover.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.128 x 3.060 px (110,35 x 107,95 cm) - 72 dpi - 1,15 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Bron:
Hulton Archive
Barcode:
HP4433
Naam materiaal:
97k/30/huty/7590/08

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two canoeists paddling down the Passaic River, New Jersey. Nieuwsfoto's1950-1959,Archiefbeelden,Financiën,Kano,Kanoën,Koppel,Levensstijl,Mannelijk,New Jersey,Noord-Amerika,Rivier,Rustige Scène,Sport,Verenigde Staten,Vervoer,Vierkant,Vrouwelijk,Watervaartuig,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive circa 1955: Two canoeists paddling down the Passaic River, New Jersey. (Photo by Three Lions/Getty Images)