Temple of Hera, Paestum, Campania, Italy 550 BC : Nieuwsfoto's

Temple of Hera, Paestum, Campania, Italy 550 BC

Credits: 
UniversalImagesGroup / Contributor
Temple of Hera, Paestum, Campania, Italy 550 BC. (Photo by Arcaid/UIG via Getty Images)
Bijschrift:
Temple of Hera, Paestum, Campania, Italy 550 BC. (Photo by Arcaid/UIG via Getty Images)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Gemaakt op:
1 juli 2012
Redactioneel nr.:
154503417
Beperkingen:
Neem voor gebruik voor alle commerciële of promotiedoeleinden contact op met uw lokale kantoor.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Universal Images Group
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.367 px (43,18 x 28,51 cm) - 300 dpi - 9,79 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Bron:
Universal Images Group Editorial
Naam materiaal:
934_12_10097-80-1

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Temple of Hera, Paestum, Campania, Italy 550 BC. Nieuwsfoto'sAntiek,Archeologie,Architectonische zuil,Architectuur,Beroemde plaats,Blauw,Bouwwerk,Buitenopname,Campanië,Dorisch,Europa,Gebouw exterieur,Geloof,Geografische locatie,Geruïneerd,Geschiedenis,Godsdienstige gebouwen,Griekse cultuur,Hera,Herhaling,Horizontaal,Human interest,Italië,Lucht,Mode,Op een rij,Paestum,Reisbestemmingen,Rottend,Spiritualiteit,Toerist,Verlaten,Zuilengalerij,v.C.Photographer Collection: Universal Images Group Temple of Hera, Paestum, Campania, Italy 550 BC. (Photo by Arcaid/UIG via Getty Images)