WASHINGTON, DC - APRIL 17: Sous chef Krystal Cripe, from the Re
WASHINGTON, DC - APRIL 17: Sous chef Krystal Cripe, from the Red Hen in Bloomingdale, competes in a sous chef battle hosted by the Washington Post Magazine in Washington, DC on April 17, 2015. Cripe prepared a chilled rhubarb and strawberry soup with black pepper ricotta and balsamic vinegar. (Photo by T.J. Kirkpatrick for The Washington Post via Getty Images)
LICENTIE KOPEN
Hoe mag ik dit beeld gebruiken?
€ 475,00
EUR
GEGEVENS
Beperkingen:
Neem voor gebruik voor alle commerciële of promotiedoeleinden contact op met uw lokale kantoor.No political advertising; No commercial use by customers in government or political industry.
Credits:
Redactioneel nr.:
473242378
Collectie:
The Washington Post
Gemaakt op:
17 april 2015
Datum van uploaden:
Soort licentie:
Release-informatie:
Geen release. Meer informatie
Bron:
The Washington Post
Max. bestandsgrootte:
4000 x 2667 px (33,87 x 22,58 cm) - 300 dpi - 2 MB