SERBIA-THEME-FOOD
A market vendor arranges jars of homemade Ayvar (Ajvar in Serbian), type of relish principally made from roasted red bell peppers, at a market in Belgrade on November 25, 2014. The preparation of ayvar is somewhat difficult, as it involves a great amount of manual labor, especially as regards the peeling of the roasted peppers. Traditionally, it is prepared in mid-autumn, when bell peppers are most abundant, conserved in glass jars, and consumed throughout the year. AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC (Photo credit should read ANDREJ ISAKOVIC/AFP via Getty Images)
BEPERKT MATERIAAL
Dit beeld kunt u niet online licentiëren. Neem contact met ons op als u dit beeld wilt licentiëren.
GEGEVENS
Beperkingen:
Neem voor gebruik voor alle commerciële of promotiedoeleinden contact op met uw lokale kantoor. Volledige redactionele rechten in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Ierland, Italië, Spanje en Canada (behalve Québec). Beperkte redactionele rechten in andere delen van de wereld. Bel ons lokale kantoor voor meer informatie hierover.
Credits:
Redactioneel nr.:
459559410
Collectie:
AFP
Gemaakt op:
25 november 2014
Datum van uploaden:
Soort licentie:
Release-informatie:
Geen release. Meer informatie
Bron:
AFP
Barcode:
AFP
Naam materiaal:
Par8038632
Max. bestandsgrootte:
4633 x 3084 px (39,23 x 26,11 cm) - 300 dpi - 5 MB