Magazine dining column on Tosca

WASHINGTON, DC-March 27: Potato gnocchi, goat cheese crema, red beet puree, and candied walnuts at Tosca Restaurant in Washington, DC. (Photo by Scott Suchman/For the Washington Post)
WASHINGTON, DC-March 27: Potato gnocchi, goat cheese crema, red beet puree, and candied walnuts at Tosca Restaurant in Washington, DC. (Photo by Scott Suchman/For the Washington Post)
Magazine dining column on Tosca
LICENTIE KOPEN
Hoe mag ik dit beeld gebruiken?
€ 475,00
EUR

GEGEVENS

Beperkingen:
Neem voor gebruik voor alle commerciële of promotiedoeleinden contact op met uw lokale kantoor.No political advertising; No commercial use by customers in government or political industry.
Credits:
The Washington Post / Contributor
Redactioneel nr.:
469760012
Collectie:
The Washington Post
Gemaakt op:
27 maart 2015
Datum van uploaden:
Soort licentie:
Release-informatie:
Geen release. Meer informatie
Bron:
The Washington Post
Naam materiaal:
MG-DINING0419
Max. bestandsgrootte:
1800 x 2695 px (15,24 x 22,82 cm) - 300 dpi - 3 MB