ITALY-FOOD-GASTRONOMY-CULATELLO
Italian dry ham Culatelli di Zibello (prosciutto crudo) are hanged in the cellar of the "Antica Corte Pallavicina" in Polesine Parmense near Parma on March 17, 2015. The Culatello di Zibello is a delicatessen product made from the upper hind legs of the pig. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE,GIUSEPPE CACACE/AFP via Getty Images)
BEPERKT MATERIAAL
Dit beeld kunt u niet online licentiëren. Neem contact met ons op als u dit beeld wilt licentiëren.
GEGEVENS
Beperkingen:
Neem voor gebruik voor alle commerciële of promotiedoeleinden contact op met uw lokale kantoor. Volledige redactionele rechten in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Ierland, Italië, Spanje en Canada (behalve Québec). Beperkte redactionele rechten in andere delen van de wereld. Bel ons lokale kantoor voor meer informatie hierover.
Credits:
Redactioneel nr.:
466840662
Collectie:
AFP
Gemaakt op:
17 maart 2015
Datum van uploaden:
Soort licentie:
Release-informatie:
Geen release. Meer informatie
Bron:
AFP
Barcode:
AFP
Naam materiaal:
DV1991701
Max. bestandsgrootte:
4327 x 2885 px (36,64 x 24,43 cm) - 300 dpi - 3 MB