Sheboygan Fire Station : Nieuwsfoto's

Sheboygan Fire Station

Credits: 
Richard Clapp / Contributor
[UNVERIFIED CONTENT] Historic Fire Station building in Sheboygan, WI
Bijschrift:
[UNVERIFIED CONTENT] Historic Fire Station building in Sheboygan, WI
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Gemaakt op:
February 02, 2013
Redactioneel nr.:
160795222
Beperkingen:
Neem voor gebruik voor alle commerciële of promotiedoeleinden contact op met uw lokale kantoor.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
4.254 x 2.831 px (150,07 x 99,87 cm) - 72 dpi - 5,66 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Bron:
Moment Editorial
Naam materiaal:
RTC_2011_07_02_J_Various_Getty-2.jpg

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
[UNVERIFIED CONTENT] Historic Fire Station building in Sheboygan, WI Nieuwsfoto'sAmerikaans dorpsleven,Architectuur,Bouwwerk,Brandweerkazerne,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Geschiedenis,Horizontaal,Human interest,Kleurenfoto,Sheboygan - Wisconsin,Verenigde Staten,Wisconsin,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment © 2011 Richard Clapp[UNVERIFIED CONTENT] Historic Fire Station building in Sheboygan, WI