Japan's Burgeoning Whisky Business
Hiroshi Tsubouchi, owner of the Salvage restaurant and bar, inspects a bud of barley in his field in Chichibu, Saitama Prefecture, Japan, on Tuesday, March 29, 2016. Malt imports in Japan jumped 20 percent last year and have almost quadrupled over the past decade, spurred by demand for Japanese whiskies from San Francisco to Hong Kong. Photographer: Tomohiro Ohsumi/Bloomberg via Getty Images
LICENTIE KOPEN
Hoe mag ik dit beeld gebruiken?
€ 475,00
EUR
GEGEVENS
Beperkingen:
Neem voor gebruik voor alle commerciële of promotiedoeleinden contact op met uw lokale kantoor.For editorial use only. Additional clearance required for commercial or promotional use, contact your local office for assistance. Any commercial or promotional use of Bloomberg content requires Bloomberg's prior written consent.
Credits:
Redactioneel nr.:
522500470
Collectie:
Bloomberg
Gemaakt op:
29 maart 2016
Datum van uploaden:
Soort licentie:
Release-informatie:
Geen release. Meer informatie
Bron:
Bloomberg
Naam materiaal:
JAPAN WHISKY
Max. bestandsgrootte:
4000 x 2642 px (33,87 x 22,37 cm) - 300 dpi - 2 MB