ANNA KARINA POSES IN STUDIO : Nieuwsfoto's

ANNA KARINA POSES IN STUDIO

Credits: 
GAROFALO Jack / Contributor
Anna Karina Poses In Studio. Portrait d'Anna KARINA. (Photo by Jack Garofalo/Paris Match via Getty Images)
Bijschrift:
Anna Karina Poses In Studio. Portrait d'Anna KARINA. (Photo by Jack Garofalo/Paris Match via Getty Images)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Gemaakt op:
12 april 2013
Redactioneel nr.:
166614515
Beperkingen:
Neem voor gebruik voor alle commerciële of promotiedoeleinden contact op met uw lokale kantoor.NO TABLOIDS - FRANCE OUT, BELGIUM OUT
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Paris Match Archive
Max. bestandsgrootte:
4.780 x 4.784 px (40,47 x 40,50 cm) - 300 dpi - 14,1 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Bron:
Paris Match Archive
Naam materiaal:
M1027868_INC_001

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Anna Karina Poses In Studio. Portrait d'Anna KARINA. Nieuwsfoto'sActeur,Anna Karina,Beroemdheden,Fotografie,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Medium,Portret,Studiofoto,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Zanger,ZangeresPhotographer Collection: Paris Match Archive Anna Karina Poses In Studio. Portrait d'Anna KARINA. (Photo by Jack Garofalo/Paris Match via Getty Images)