Madonna In New York : Nieuwsfoto's

Madonna In New York

Credits: 
Michael Putland / Contributor
American singer Madonna in New York, 1984. (Photo by Michael Putland/Getty Images)
Bijschrift:
American singer Madonna in New York, 1984. (Photo by Michael Putland/Getty Images)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Gemaakt op:
January 01, 1984
Redactioneel nr.:
107980289
Beperkingen:
Neem voor gebruik voor alle commerciële of promotiedoeleinden contact op met uw lokale kantoor.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
1.887 x 2.816 px (15,98 x 23,84 cm) - 300 dpi - 2,79 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Bron:
Hulton Archive
Naam materiaal:
Huty1743713

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
American singer Madonna in New York, 1984. Nieuwsfoto's1980-1989,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Archiefbeelden,Bovenlichaam,Eén persoon,Fotografie,Getuite lippen,In de camera kijken,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Liedjesschrijver,Madonna - Zangeres,Mensen,Mode,Muziek,Popmuzikant,Portret,Stad New York,Studiofoto,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Zanger,ZangeresPhotographer Collection: Hulton Archive 1984 Getty ImagesAmerican singer Madonna in New York, 1984. (Photo by Michael Putland/Getty Images)