Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young artist painting a miniature. : Stockillustraties
Udaipur, Rajasthan, India, Indian Sub-Continent, Asia

Young artist painting a miniature.

Credits: 
Lindsay Brown
Bijschrift:
Udaipur, Rajasthan, India, Indian Sub-Continent, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148539752
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.912 x 4.368 px (24,65 x 36,98 cm) - 300 dpi - 5,58 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Artist Painting A Miniature StockillustratiesYoung Artist Awards,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Azië,Beschouwing,Buitenopname,Concentratie,Creativiteit,Dag,Dierenfiguren,Eén persoon,Idee,Illustratie,India,Indiaas subcontinent,Indiase etniciteit,Jong volwassen,Klein,Kleurenfoto,Mensen,Pen,Rajasthan,Traditionele kledij,Udaipur,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,ZittenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Udaipur, Rajasthan, India, Indian Sub-Continent, Asia