Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Wine advertisement by Russian master, colour lithograph, 1900 : Stockillustraties
Russia, Moscow, State History Museum, 10x8

Wine advertisement by Russian master, colour lithograph, 1900

Credits: 
Fine Art Images
Meer van deze artiest
Bijschrift:
Russia, Moscow, State History Museum, 10x8
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
147863222
Collectie:
SuperStock
Max. bestandsgrootte:
2.636 x 3.543 px (22,32 x 30,00 cm) - 300 dpi - 4,79 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Wine Advertisement By Russian Master Colour Lithograph 1900 Stockillustraties1900,Advertentie,Alcohol,Art nouveau,Cyrillisch schrift,Graan,Illustratie,Kleurenfoto,Litho,Medaille,Muntgeld,Poster,Russische cultuur,Tarweaar,Tekst,Verticaal,Wijn,Zonder mensenPhotographer Collection: SuperStock Russia, Moscow, State History Museum, 10x8