Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Vintage poster of woman holding champagne flute : Stockillustraties

Vintage poster of woman holding champagne flute

Credits: 
Barbara Singer
Meer van deze artiest
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98125792
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.967 x 5.296 px (33,59 x 44,84 cm) - 300 dpi - 9,23 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Vintage Poster Of Woman Holding Champagne Flute StockillustratiesAdvertentie,Alcohol,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Avondjurk,Champagne,Cool,Dranken,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Eén persoon,Formele kleding,Franse cultuur,Glimlachen,Illustratie,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mensen,Mode,Modieus,Muntgeld,Ouderwets,Parfum,Portret,Poster,Tekst,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Wit haarPhotographer Collection: Hulton Archive &#169 Barbara Singer