Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Religious Icon : Stockillustraties
A religious icon in Burgos Cathedral in the city of Burgos in the Castilla-y-Leon region of northern Spain.

Religious Icon

Credits: 
Steve Allen
Meer van deze artiest
Bijschrift:
A religious icon in Burgos Cathedral in the city of Burgos in the Castilla-y-Leon region of northern Spain.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151993770
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.413 x 5.120 px (28,90 x 43,35 cm) - 300 dpi - 16,9 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Religious Icon StockillustratiesAlleen volwassenen,Antiek,Bidden,Boom,Buitenopname,Burgos,Christendom,De Kruisiging,Geloof,Handen in de lucht,Handen ineengevouwen,Hangen,Illustratie,Jezus Christus,Kathedraal,Kleurenfoto,Kruis,Ledematen,Lofprijzen,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Met de ogen dicht,Religieus symbool,Spanje,Ten voeten uit,Traditionele kledij,Verticaal,Vier personen,Volwassen,Volwassen vrouwenPhotographer Collection: The Image Bank STEVE ALLENA religious icon in Burgos Cathedral in the city of Burgos in the Castilla-y-Leon region of northern Spain.