Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Price Shock : Vectorkunst
Businessman suffering from 'Sticker Shock'. Surprised at the high cost of a goods or service or bill.

Price Shock

Credits: 
George Peters
Bijschrift:
Businessman suffering from 'Sticker Shock'. Surprised at the high cost of a goods or service or bill.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
158094947
Collectie:
Digital Vision Vectors
Price Shock VectorkunstEtiket,Geschokt,Slecht nieuws,Bankieren,Dollarteken,Verrassing,30-39 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bedrijfsleven,Bestuursvoorzitter,Bontgekleurd,Bril met hoornen montuur,Consumentisme,Directeur,Etsen,Eén persoon,Financiën,Gebaren,Geld,Geld uitgeven,Goed gekleed,Gravure,Handen in het haar,Huishoudkosten,Illustratie,Inflatie,Kleurenfoto,Kopen,Kruisarcering,Mensen,Mezzotint,Mid-volwassen,Mond open,Ongerust,Overhemd en stropdas,Overstuur,Schaafkarton,Staan,Tegenlicht,Ten voeten uit,Textures-effect,Vectorafbeelding,Vierkant,Volwassen,Waakzaamheid,Winkelen,Witte boorden werker,ZakenmanPhotographer Collection: Digital Vision Vectors George PetersBusinessman suffering from 'Sticker Shock'. Surprised at the high cost of a goods or service or bill.