Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Poster Warning Someone Talked : Stockillustraties
A poster of the hand of a sinking man with the legend Someone Talked, warning about security.

Poster Warning Someone Talked

Credits: 
Library of Congress - edited version © Science Faction
Bijschrift:
A poster of the hand of a sinking man with the legend Someone Talked, warning about security.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
135386000
Collectie:
Science Faction
Max. bestandsgrootte:
3.798 x 5.064 px (32,16 x 42,88 cm) - 300 dpi - 11,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Poster Warning Someone Talked StockillustratiesHand,Poster,Tweede Wereldoorlog,Dood,Zinken,1942,Archiefbeelden,Beveiliging,Geschilderd beeld,Illustratie,Noodgevallen en rampen,Oorlog,Verenigde Staten,Verticaal,Westers schrift,Zonder mensen,Zwart-witPhotographer Collection: Science Faction A poster of the hand of a sinking man with the legend Someone Talked, warning about security.