Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mural on 4th Avenue, Downtown Manhattan. : Stockillustraties
New York City, Manhattan, New York, United States, North America

Mural on 4th Avenue, Downtown Manhattan.

Credits: 
Richard Cummins
Meer van deze artiest
Bijschrift:
New York City, Manhattan, New York, United States, North America
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Intended for editorial use only.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149697805
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.645 x 3.968 px (22,39 x 33,60 cm) - 300 dpi - 3,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mural On 4th Avenue Downtown Manhattan StockillustratiesArchitectuur,Binnenstad,Bouwwerk,Brede straat,Buitenopname,Commercieel bord,Creativiteit,Gebouw exterieur,Illustratie,Kleurenfoto,Kunst,Kunst en Nijverheid,Manhattan,Muurschildering,Noord-Amerika,Raam,Stad,Stad New York,Verenigde Staten,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images New York City, Manhattan, New York, United States, North America