Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Festival of Colors, Holi, India : Stockillustraties
People resting in the temple complex after playing holi, Mathura, Uttar Pradesh, India.

Festival of Colors, Holi, India

Bijschrift:
People resting in the temple complex after playing holi, Mathura, Uttar Pradesh, India.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
125785103
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Artiest:
Poras Chaudhary
Collectie:
Photonica World
Max. bestandsgrootte:
5.400 x 3.593 px (45,72 x 30,42 cm) - 300 dpi - 18,7 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Festival Of Colors Holi India Stockillustraties 125785103Illustratie,Holi-Phagwa,Kleurenfoto,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bontgekleurd,Culturen,Dag,Horizontaal,India,Kunst,Mathura,Mensen,Op de grond zitten,Rood,Rusten,Staan,Tempel,Ten voeten uit,Traditionele kledij,Uttar Pradesh,Vier personen,Volwassen,ZuilPhotographer Collection: Photonica World This image is copyright to Poras ChaudharyPeople resting in the temple complex after playing holi, Mathura, Uttar Pradesh, India.