Festival of Colors, Holi, India : Stockillustraties
People resting in the temple complex after playing holi, Mathura, Uttar Pradesh, India.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Festival of Colors, Holi, India

Credits: 
Poras Chaudhary
Bijschrift:
People resting in the temple complex after playing holi, Mathura, Uttar Pradesh, India.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
125785103
Collectie:
Photonica World
Max. bestandsgrootte:
5.400 x 3.593 px (45,72 x 30,42 cm) - 300 dpi - 18,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Festival Of Colors Holi India StockillustratiesHoli-Phagwa,Illustratie,India,Mathura,Kleurenfoto,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Architectonische zuil,Binnenopname,Bontgekleurd,Culturen,Dag,Horizontaal,Kunst,Mensen,Op de grond zitten,Rood,Rusten,Staan,Tempel,Ten voeten uit,Traditionele kledij,Uttar Pradesh,Vier personen,VolwassenPhotographer Collection: Photonica World This image is copyright to Poras ChaudharyPeople resting in the temple complex after playing holi, Mathura, Uttar Pradesh, India.