Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Close-up of a fresco, Diego Rivera Fresco, National Palace, Mexico : Stockillustraties

Close-up of a fresco, Diego Rivera Fresco, National Palace, Mexico

Credits: 
Panoramic Images
Meer van deze artiest
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
84953915
Collectie:
Panoramic Images
Max. bestandsgrootte:
7.732 x 2.748 px (65,46 x 23,27 cm) - 300 dpi - 12,7 MB
Release-informatie:
Geen release vereist
Closeup Of A Fresco Diego Rivera Fresco National Palace Mexico StockillustratiesAlleen mannen,Alleen volwassenen,Autoriteit,Beroep,Bescherming,Bijl,Buitenopname,Close-up,Diego Rivera,Dierenthema's,Dragen,Een groep mensen,Fresco,Geschiedenis,Geschilderd beeld,Gevangen,Grote groep dieren,Grote groep mensen,Horizontaal,Hout,Illustratie,Illustratietechniek,Kleurenfoto,Koe,Krijgsmacht,Landschap,Latijns-Amerika,Leger soldaat,Lezen,Mannen,Menselijke vorm,Mensen,Mexicaanse cultuur,Mexico,Mexico-Stad,Militair uniform,Nationaal Paleis - Mexico-stad,Noord-Amerika,Onderweg,Opstand,Overheersing,Paard,Paardrijden,Panoramisch,Rijden,Slaan,Slavernij,Speer,Staan,Stam,Straffen,Teugel,Traditie,Traditionele kledij,Vasthouden,Volwassen,Wreed,ZoogdierPhotographer Collection: Panoramic Images