City Silhouette : Stockillustraties
metropolitan/ city silhouette. Chrysler Building Silhouette

City Silhouette

Credits: 
Seymore Imagery
Meer van deze artiest
Bijschrift:
metropolitan/ city silhouette. Chrysler Building Silhouette
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143680764
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.209 x 3.450 px (44,10 x 29,21 cm) - 300 dpi - 1,58 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
City Silhouette StockillustratiesArchitectuur,Chrysler Building,Close-up,Creativiteit,Eén persoon,Gebouw exterieur,Horizontaal,Idee,Illustratie,Internationaal monument,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Silhouet,Stad New York,Stadsbeeld,Studiofoto,Verenigde Staten,Witte achtergrond,ZwartPhotographer Collection: Photonica 2012 Seymore Imagery LLCmetropolitan/ city silhouette. Chrysler Building Silhouette