Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
City Silhouette : Stockillustraties
metropolitan/ city silhouette. Chrysler Building Silhouette

City Silhouette

Bijschrift:
metropolitan/ city silhouette. Chrysler Building Silhouette
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
143680764
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Artiest:
Seymore Imagery
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.209 x 3.450 px (44,10 x 29,21 cm) - 300 dpi - 1,58 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
City Silhouette Stockillustraties 143680764Illustratie,Chrysler Building,Creativiteit,Silhouet,Mensen,Gebouw exterieur,Witte achtergrond,Internationaal monument,Stad New York,Zwart,Architectuur,Close-up,Eén persoon,Horizontaal,Idee,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Onderdeel van,Stadsbeeld,Studiofoto,Verenigde StatenPhotographer Collection: Photonica 2012 Seymore Imagery LLCmetropolitan/ city silhouette. Chrysler Building Silhouette