Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Caught in red tape : Vectorkunst
A woman caught in red tape. The man & tape and the background are on separate labeled layers.

Caught in red tape

Credits: 
Zack Blanton
Bijschrift:
A woman caught in red tape. The man & tape and the background are on separate labeled layers.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
160829727
Collectie:
DigitalVision Vectors
Caught In Red Tape VectorkunstBedrijfsleven,Begrippen,Begrippen en thema's,Bekrast,Beschadigd,Bureaucratie,Cartoon,Computergrafieken,Cool,Digitaal beeld,Fotografie,Frustratie,Gevangen,Groot bedrijf,Hindernissen overkomen,Hip,Idee,Illustratie,Mode,Ongerust,Ongerustheid,Oplossing,Overwerkt,Pak,Plakband,Problemen,Professioneel beroep,Red tape - Engelse uitdrukking,Retrostijl,Rood,Spelden,Strijd,Tegenspoed,Tekstveld,Textures-effect,Textuur,Uitdaging,Vectorafbeelding,Verwarring,Verweerd,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werkneemster,Zakenpersoon,Zakenvrouw,ZwaktePhotographer Collection: DigitalVision Vectors Zack BlantonA woman caught in red tape. The man & tape and the background are on separate labeled layers.