Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Caught in red tape : Vectorkunst
A woman caught in red tape. The man & tape and the background are on separate labeled layers.

Caught in red tape

Credits: 
Zack Blanton
Bijschrift:
A woman caught in red tape. The man & tape and the background are on separate labeled layers.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
160829727
Collectie:
Digital Vision Vectors
Caught In Red Tape VectorkunstVolwassen vrouwen,Tegenspoed,Hindernissen overkomen,Red tape - Engelse uitdrukking,Gevangen,Textuur,Illustratie,Textures-effect,Plakband,Zwakte,Bureaucratie,Problemen,Strijd,Computergrafieken,Bedrijfsleven,Begrippen,Hip,Retrostijl,Cartoon,Digitaal beeld,Idee,Professioneel beroep,Uitdaging,Verwarring,Verweerd,Begrippen en thema's,Bekrast,Beschadigd,Cool,Fotografie,Frustratie,Groot bedrijf,Mode,Ongerust,Ongerustheid,Oplossing,Overwerkt,Pak,Rood,Spelden,Tekstveld,Vectorafbeelding,Volwassen,Werkneemster,Zakenpersoon,ZakenvrouwPhotographer Collection: Digital Vision Vectors Zack BlantonA woman caught in red tape. The man & tape and the background are on separate labeled layers.