Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
British Grenadier Redcoat 1751, British Army : Stockillustraties
British Grenadier Redcoat 1751, 18th century Army, historic military soldier uniform

British Grenadier Redcoat 1751, British Army

Credits: 
Neil Holmes
Meer van deze artiest
Bijschrift:
British Grenadier Redcoat 1751, 18th century Army, historic military soldier uniform
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158675576
Collectie:
Britain On View
Max. bestandsgrootte:
3.368 x 5.363 px (28,52 x 45,41 cm) - 300 dpi - 19,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
British Grenadier Redcoat 1751 British Army Stockillustraties18e-eeuwse stijl,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bescherming,Britse cultuur,Buitenopname,Dag,Engeland,Eén persoon,Geschiedenis,Grenadier,Groot-Brittannië,Illustratie,Jong volwassen,Kleurenfoto,Krijgsmacht,Laars,Leger,Leger,Leger soldaat,Mensen,Militair uniform,Officier,Plant,Richmond - Yorkshire,Ten voeten uit,Verticaal,Volwassen,Vuurwapen,Wandelen,YorkshirePhotographer Collection: Britain On View Neil HolmesBritish Grenadier Redcoat 1751, 18th century Army, historic military soldier uniform