Zebra with barcode background : Stockfoto

Zebra with barcode background

Credits: 
Brad Wilson
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
140175231
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.689 x 4.923 px (31,23 x 41,68 cm) - 300 dpi - 6,94 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Zebra With Barcode Background StockfotoCalifornië,Camouflage,Close-up,De stad Los Angeles,Dier in gevangenschap,Dierenkop,Digitaal beeld,Eén dier,Fotografie,Gestreept,Idee,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Modern,Ontwerp,Portretfoto,Streepjescode,Studiofoto,Van de zijkant,Verenigde Staten,Verticaal,Wit,Zebra,Zonder mensen,ZwartPhotographer Collection: Stone Brad Wilson