Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young women reclining in tent, legs sticking out : Stockfoto

Young women reclining in tent, legs sticking out

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
90607128
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.860 x 4.530 px (32,68 x 38,35 cm) - 300 dpi - 10,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Women Reclining In Tent Legs Sticking Out StockfotoEén persoon,Kamperen,Tent,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Benen over elkaar geslagen,Blootvoets,Boom,Buitenopname,Dag,Escapisme,Fotografie,Gras,Huntington - New York,Individualiteit,Jong volwassen,Mensen,Onderdeel van een serie,Onderste deel,Ontspanning,Op de rug liggen,Vakantie,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Zonlicht,ZorgeloosPhotographer Collection: The Image Bank Jamie Grill Photography