Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young women in traditional costume. : Stockfoto
Jakarta, Java, Jakarta, Indonesia, South-East Asia, Asia

Young women in traditional costume.

Credits: 
Holger Leue
Bijschrift:
Jakarta, Java, Jakarta, Indonesia, South-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148863668
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 4,63 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Women In Traditional Costume StockfotoJakarta,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Azië,Buitenopname,Culturen,Dag,Drie personen,Fotografie,Glimlachen,Hoofdstad,Hoofdtooi,Horizontaal,Indonesië,Java,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Ornaat,Traditionele kledij,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrolijk,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Lonely Planet Images Jakarta, Java, Jakarta, Indonesia, South-East Asia, Asia