Young woman writing in board room, side view : Stockfoto

Young woman writing in board room, side view

Credits: 
ARV
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200527536-001
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.179 x 3.453 px (43,85 x 29,24 cm) - 300 dpi - 4,66 MB
Young Woman Writing In Board Room Side View Stockfoto25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bureaustoel,Concentratie,Conferentietafel,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Horizontaal,Kleurenfoto,Luidspreker,Megafoon,Middellang haar,Notitieboek,Omlaag kijken,Pen,Portretfoto,Schrijven,Techniek,Tevreden,Toewijding,Van de zijkant,Verbinding,Vergaderruimte,Vrijetijdskleding,Werkneemster,Zakelijke kleding,Zakenbijeenkomst,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi