young woman with short black hair : Stockfoto

Young woman with short black hair

Credits: 
Smith Collection
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
85274406
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.167 x 3.444 px (43,75 x 29,16 cm) - 300 dpi - 8,63 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman With Short Black Hair Stockfoto 85274406T-Shirt,Bob kapsel,Studiofoto,Zwart haar,Cool,Europese etniciteit,Serieus,Alleen één jonge vrouw,Eén persoon,Haardracht,Witte achtergrond,Alleen één vrouw,Hip,In de camera kijken,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Fotografie,Frontaal,Gekanteld,Horizontaal,Jong volwassen,Kaapstad,Mensen,Portret,Portretfoto,Schoonheid,Vrijetijdskleding,Warrig haar,Zelfvertrouwen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Iconica Smith Collection