Young woman with long straight hair, portrait. : Stockfoto
Woman lying down with shiny long hair.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman with long straight hair, portrait.

Credits: 
Andreas Kuehn
Bijschrift:
Woman lying down with shiny long hair.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
90790015
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.067 x 3.378 px (42,90 x 28,60 cm) - 300 dpi - 7,4 MB
Young Woman With Long Straight Hair Portrait StockfotoSchoonheid,Lang haar,Menselijk haar,Bruin haar,In de camera kijken,Kracht,Close-up,Portret,Onderdeel van een serie,Alleen vrouwen,Op de rug liggen,Studiofoto,Alleen één jonge vrouw,Haardracht,Kleurenfoto,Alleen één vrouw,Europese etniciteit,Glimlachen,Steil haar,Eén persoon,Mooie mensen,Zelfvertrouwen,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Jong volwassen,Mensen,Overvloed,Portretfoto,Verenigde Staten,Vitaliteit,Volwassen,Warrig haarPhotographer Collection: Stone Andreas KuehnWoman lying down with shiny long hair.