Young woman wearing Santa hat and bikini, smiling, portrait : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman wearing Santa hat and bikini, smiling, portrait

Credits: 
Andreas Kuehn
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10068081c-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.420 x 5.130 px (28,96 x 43,43 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Young Woman Wearing Santa Hat And Bikini Smiling Portrait StockfotoSensualiteit,Kerstman,Kerstmis,Kerst zuurstok,Kerstmanhoed,Afro-Amerikaanse etniciteit,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Bikini,Afrikaanse etniciteit,Alleen vrouwen,Studiofoto,Vakantie,Blond haar,Gemengde afkomst,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Close-up,Dranken en maaltijden,Eén persoon,Gekleurde achtergrond,Gestreept,In de camera kijken,Jong volwassen,Mensen,Middellang haar,Mooie mensen,Portret,Portretfoto,Staan,Vasthouden,Verlangen,Verleidelijke vrouw,Verticaal,Volwassen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Stone