Young woman watching tv in modern loft apartment : Stockfoto
Buenos Aires, Argentina


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman watching tv in modern loft apartment

Credits: 
picturegarden
Bijschrift:
Buenos Aires, Argentina
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200511289-002
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.860 x 3.492 px (41,15 x 29,57 cm) - 300 dpi - 7,79 MB
Young Woman Watching Tv In Modern Loft Apartment StockfotoTelevisietoestel,Volwassen vrouwen,Modern,Apartement,Ontspanning,Binnenopname,Loft,Kijken naar,Vloerbedekking,Stoel,Eén persoon,Raam,Zitten,Afstandsbediening,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Techniek,Ten voeten uit,Jong volwassen,Kunst Cultuur en Vermaak,Stadsleven,Alleen één vrouw,Vrouwelijk,Fotografie,Frontaal,Vrije tijd,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Argentinië,Buenos Aires,Dag,Hoofdstad,Horizontaal,Keurig,Kleurenfoto,Vasthouden,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Photonica Buenos Aires, Argentina