Young woman walking with shopping bags, low section : Stockfoto

Young woman walking with shopping bags, low section

Credits: 
Neil Beckerman
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200559715-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.017 x 4.223 px (34,01 x 35,75 cm) - 300 dpi - 7,62 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Walking With Shopping Bags Low Section StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Boodschappentas,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Detailhandel,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Geld uitgeven,Hebzucht,Heldere lucht,Hoge hakken,Huiselijk leven,Kleurenfoto,Kopen,Mode,Onderste deel,Op de rug gezien,Vasthouden,Verticaal,Vrijetijdskleding,Wandelen,Winkelen,ZonnigPhotographer Collection: Stone