Young woman vacuming in desert, side view : Stockfoto
Baja California, Mexico


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman vacuming in desert, side view

Credits: 
Matthias Clamer
Bijschrift:
Baja California, Mexico
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200378773-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.701 x 3.721 px (39,80 x 31,50 cm) - 300 dpi - 14,7 MB
Young Woman Vacuming In Desert Side View StockfotoStofzuiger,Schoonmaker,Stof,Kamermeisje,Eén persoon,Ironie,Van de zijkant,Afgelegen,Belichamen,Buiten de context,Droog klimaat,Grond,Solitair,Zinloos,Bizar,Huishoudelijk werk,Zand,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Baja California,Beweging,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Dag,Droog,Duwen,Elke plaats,Fotografie,Gemengde afkomst,Heldere lucht,Horizon over land,Horizontaal,Huisvrouw,Idee,Kleurenfoto,Latijns-Amerika,Middlebare afstand,Onderdeel van een serie,Rimboe,Schaal,Schort,Staan,Stereotype,Tekstveld,Ten voeten uit,Vasthouden,Wandelen,Werken,ZonnigPhotographer Collection: Stone Baja California, Mexico