Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman vacuming floor, portrait : Stockfoto

Young woman vacuming floor, portrait

Credits: 
Dave Nagel
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200325942-004
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.748 x 3.720 px (40,20 x 31,50 cm) - 300 dpi - 2,23 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Vacuming Floor Portrait StockfotoStofzuiger,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Bovenkleding,Broek,Duwen,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gemengde afkomst,Groen,Handen op de heupen,Horizontaal,Huishoudklusjes,In de camera kijken,Japanse etniciteit,Kleurenfoto,Lang haar,Muur,Onderdeel van een serie,Portret,Staan,Tekstveld,Ten voeten uit,Verveling,Vrijetijdskleding,Wandelen,Wit,Zwart,Zwart haar,ZwoegenPhotographer Collection: The Image Bank