Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
young woman using smart phone, window shopping : Stockfoto

Young woman using smart phone, window shopping

Credits: 
Joos Mind
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158767904
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.650 x 4.953 px (30,90 x 41,94 cm) - 300 dpi - 7,17 MB
Release-informatie:
Model en property release
Young Woman Using Smart Phone Window Shopping Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Boodschappentas,Buitenopname,Communicatie,Dag,Detailhandel,Draadloze technologie,Draagbare informatie-apparatuur,Driekwart voorkant,Duitsland,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Praten,Pret,Smartphone,Spontaan,Staan,Stadsleven,Tas,Telefoon gebruiken,Ten voeten uit,Toegankelijkheid,Verbinding,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Winkel,Winkeldisplay,WinkelenPhotographer Collection: Iconica Joos Mind