Young woman using mobile phone in street, holding diary, keys in mouth : Stockfoto
London, England


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman using mobile phone in street, holding diary, keys in mouth

Credits: 
Max Oppenheim
Bijschrift:
London, England
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200196939-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.659 x 4.616 px (30,98 x 39,08 cm) - 300 dpi - 6,02 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Using Mobile Phone In Street Holding Diary Keys In Mouth StockfotoAlleen één vrouw,Buitenopname,Een dag uit het leven-serie,Stad,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Blouse,Communicatie,Dag,Dagboek,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Fronsen,Haar naar achteren,Kijken,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mobiele telefoon,Multitasken,Rok,Roodhoofd,Schoudertas,Sleutel,Sms'en,Staan,Stoep,Straat,Vasthouden,Verticaal,Werkneemster,Witte boorden werkerPhotographer Collection: Stone London, England