Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman using mobile phone in street, holding diary, keys in mouth : Stockfoto
London, England

Young woman using mobile phone in street, holding diary, keys in mouth

Credits: 
Max Oppenheim
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
London, England
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200196939-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.659 x 4.616 px (30,98 x 39,08 cm) - 300 dpi - 6,02 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Using Mobile Phone In Street Holding Diary Keys In Mouth Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blouse,Buitenopname,Communicatie,Dag,Dagboek,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Een dag uit het leven-serie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Fronsen,Haar naar achteren,Kijken,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mobiele telefoon,Multitasken,Rok,Roodhoofd,Schoudertas,Sleutel,Sms'en,Staan,Stad,Stoep,Straat,Vasthouden,Verticaal,Werkneemster,Witte boorden werkerPhotographer Collection: Stone London, England