young woman using laptop in kitchen : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman using laptop in kitchen

Credits: 
Thomas Tolstrup
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83567322
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.138 x 3.425 px (43,50 x 29,00 cm) - 300 dpi - 5,42 MB
Young Woman Using Laptop In Kitchen StockfotoLaptop,Huiselijk leven,Thuis werken,Laptop,Mensen,Eén persoon,Techniek,Europese etniciteit,Verbinding,Mobiele telefoon,Binnenopname,Jong volwassen,Vrijetijdskleding,Alleen één vrouw,Keuken - huis,Zitten,Horizontaal,Mok,Woonruimte,Concentratie,Omlaag kijken,Vasthouden,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Bovenlichaam,Communicatie,Dag,Denemarken,Draadloze technologie,Dranken en maaltijden,Fotografie,Kopenhagen,Onscherpe achtergrond,SontregioPhotographer Collection: Stone Thomas Tolstrup